INGEBORG BOSCH

Grondlegster van PRI
Psycholoog, best en long selling auteur en PRI opleider

Altijd op zoek naar de waarheid

Ingeborg Bosch is onderzoeker pur sang. Door steeds open te blijven onderzoeken heeft ze PRI kunnen ontwikkelen; een laserscherpe aanpak vanuit liefde en mededogen. Ze laat zien hoe universeel onze  emotionele worstelingen zijn en geeft mensen de hoop terug dat er een manier is om te genezen. Bovendien reikt ze praktische, diepgaande en wiskundig nauwkeurige instrumenten aan om dit zelf te kunnen doen.

De oplossing voor onze problemen ligt in onszelf, niet buiten ons.

Maak kennis met Ingeborg Bosch https://youtu.be/ftu8k-EbHkA

Ingeborg wijdt haar werk volledig aan het onderzoeken van hoe we kunnen komen tot een liefdevoller mens-zijn: werkelijk ten volle vanuit open hart kunnen (samen)leven, voorbij oude, overbodig geworden (overlevings)mechanismen.

Het is bijna voelbaar hoe ze een glimp van de bron van alle liefde en geluk lijkt te hebben gezien, en die met ons wil delen.

Dit maakt van haar een moderne alchemist!

If you are looking for a way to live in the now, Ingeborg Bosch is your guide. Her understanding of human nature is unequaled

Preston Ford, Harvard Business School alumni, CEO –

Trainingen van Ingeborg Bosch

PRI Online Course

Zelfstandig in je eigen tijd en tempo PRI leren. Dat kan nu met de PRI online course.


Meer informatie

Intensive bij Ingeborg Bosch

Directe begeleiding van Ingeborg Bosch kan middels een Individuele Intensive of een Relatie Intensive.


Meer informatie

Boeken van Ingeborg Bosch

Liefdevol Leven, Vrij van Eetproblemen

Ingeborg Bosch

Lees meer

Liefdevol Leven – Vrij van Eetproblemen

Ingeborg Bosch

ISBN 978-94-013-0413-9
Bindwijze hardcover
Uitgever Altamira
Prijs € 14,99

Te veel eten, te weinig eten, voortdurend met eten of nieuwe diëten bezig zijn: het overkomt steeds meer mensen. Van die paar hardnekkige kilo’s die maar niet weg willen, tot ernstige tot soms levensbedreigende problemen als anorexia en obesitas – eten heeft ons bijna allemaal in de ban.

Ingeborg Bosch laat zien waar deze patronen vandaan komen én legt uit waarom het jouw schuld niet is. Maar nog beter: stap voor stap neemt ze je mee op weg naar een echte en blijvende oplossing. Zodat eten weer iets wordt om van te genieten, maar dan zonder problemen.

Drs. Ingeborg Bosch, psycholoog en auteur van zes bestsellers, ontwikkelde de uiterstsuccesvolle therapie Past reality Integration (PRI). PRI geeft ons de sleutel om onder andere eetproblemen zelf op te lossen. En uiteindelijk is het ook nog eens verrassend eenvoudig: iedereen kan het leren!

Bestel bij BOL.COM

Onze Liefde

Ingeborg Bosch

Lees meer

Onze Liefde

Ingeborg Bosch

ISBN 9789045029726
Bindwijze hardcover
Uitgever Altamira
Prijs € 14,99

In een relatie ooit begonnen vanuit liefde, blijkt de liefde vaak relatief eenvoudig terug te vinden of te behouden. Ook al doen huidige relatieproblemen of twijfels wellicht anders vermoeden. Een terugkeer naar jullie liefde van de eerste tijd: verlangen naar elkaar, interesse in elkaars bezigheden, zin in seks, echt samen Leven. Het lijkt een utopie, maar kan verrassend eenvoudig zijn. In haar vijfde boek beschrijft auteur en psycholoog Ingeborg Bosch concreet, pakkend en herkenbaar hoe je dit kunt doen.
Naast een inspirerend leesboek met veel aansprekende en herkenbare voorbeelden is het vooral een samen-doeboek. Met het door Bosch ontwikkelde model krijg je inzicht in de wezenlijke fundamenten van een liefdevolle relatie.
Aan de hand van een relatietest zien je partner en jij hoe jullie relatie ervoor staat, met daarbij praktische handvatten hoe deze naar eigen wensen te verbeteren. De wederzijdse interesse, de emotionele intimiteit, evenals de seksualiteit krijgen meer ruimte, waardoor jullie liefde weer stroomt of blijft stromen.

Bestel bij BOL.COM

PRI en de Kunst van het bewust leven

Ingeborg Bosch

ISBN 9789020410730
Bindwijze hardcover
Uitgever Altamira
Prijs € 14,99

Via een 3-fasenplan naar een harmonieus en volledig leven PRI en de kunst van bewust leven is een praktisch, toegankelijk en uiterst effectief boek, om het volle potentieel van ons leven aan te boren. Met het succes van haar eerdere boeken is Ingeborg Bosch doorgebroken als een van de toonaangevende psychologen van deze tijd. Haar sleutel om de rijkdom van ons leven te ontdekken, blijkt enorm aan te slaan. PRI wordt omarmd door zowel profesionals als leken en levert indrukwekkende resultaten op. Bosch slaagt erin op concrete en eenvoudige wijze te laten zien hoe we ons kunnen bevrijden uit de doolhof van dikwijls verwarrende en soms pijnlijke emoties die voortkomen uit het verleden. Ze laat ons zélf ontdekken dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn als we vaak geloven. Via exacte stappen kunnen we de code vinden om ons emotionele brein te herprogrammeren. Een bevrijdende doorbraak in ons dagelijks leven en een fundamentele ondersteuning van de spirituele groei.

Bestel bij BOL.COM

De Onschuldige Gevangene

Ingeborg Bosch

Lees meer

De onschuldige gevangene

Ingeborg Bosch

ISBN 9789045029832
Bindwijze paperback
Uitgever Atlas contact
Prijs € 15,00
  • Onze kinderen zijn volledig overgeleverd aan de zorg die wij ze geven. Maar zijn we wel voldoende toegerust voor deze taak? Weten wij wat een kind écht nodig heeft? En wat ons eigen gedrag en emoties bij de opvoeding drijft?
  • Hoe kan ik me voorbereiden op het krijgen van een kind?
  • Wat moet ik weten over de ontwikkeling en de behoeften van kinderen?
  • Hoe hanteer ik een dwarse peuter of onzekere puber?
  • Hoe voorkom ik dat ik dezelfde fouten maak als mijn ouders?Opvoeden valt veel ouders zwaarder dan verwacht. In dit boek biedt Ingeborg Bosch een schat aan informatie, maar ook concrete handvatten die ons helpen bij het begeleiden van kinderen op weg naar volwassenheid. Op zo’n manier dat we niet alleen zelf steeds evenwichtiger worden, maar vooral ook onze kinderen een goede start kunnen geven.

Bestel bij BOL.COM

Illusies

Ingeborg Bosch

Lees meer

Illusies

Ingeborg Bosch

ISBN 9789045029825
Bindwijze hardcover
Uitgever Atlas Contact
Prijs € 20,99

Verkrijgbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Ingeborg Bosch, grondlegger van de therapie PRI, geeft je de sleutel om te ontsnappen uit de doolhof van soms overweldigende en onbegrepen gevoelens en gedachten.

‘Niemand geeft echt om mij.’
‘Als het even kan, mijd ik elke confrontatie.’
‘Ik doe alles om maar aardig gevonden te worden.’
‘Uiteindelijk doe ik het toch nooit goed.’
‘Soms wil ik de boel gewoon kort en klein slaan.’
Heftige emoties en nare gedachten kunnen ons leven beheersen als we niet weten waar ze vandaan komen, wat we ermee aan moeten en hoe we ons ervan kunnen bevrijden. Louter overleven en vermijden, angsten en conflicten zijn het gevolg. Dat is onnodig, omdat veel van deze gevoelens en gedachten berusten op illusies, die we hebben ontwikkeld om pijnlijke gevoelens uit onze kindertijd te verdringen. Hoe nuttig deze onbewuste overlevingsstrategieën ook kunnen zijn voor een kind, voor de volwassene werken ze voornamelijk destructief.
In het vervolg op De herontdekking van het ware zelf schetst Ingeborg Bosch treffend en herkenbaar hoe illusies ons leven moeilijker en pijnlijker maken dan nodig is. Aan de hand van duidelijke voorbeelden legt Bosch uit hoe we dit illusoire lijden een halt toe kunnen roepen. Ze geeft ons de sleutel om te ontsnappen uit de doolhof van soms overweldigende en vaak onbegrepen gevoelens en gedachten, en brengt ons een stap dichter bij emotionele harmonie.

Bestel bij BOL.COM

De herontdekking van het ware zelf

Ingeborg Bosch

Lees meer

Illusions

Ingeborg Bosch

ISBN: 9789080704923
Paperback € 24,99

Bestel via mail

Our Love

Ingeborg Bosch

ISBN: 9789080704909
Paperback € 24,99

Bestel via mail

PRI, 3 steps to mastering the art of conscious living

Ingeborg Bosch

The e-book is available through the English and American Amazon websites. As well as through the i-book store.

Rediscovering The True Self

Ingeborg Bosch

ISBN: 90-807-0491-1
Paperback € 32,50

Bestel via mail