PRI ONLINE COURSE PRI ONLINE COURSE

by Ingeborg Bosch by Ingeborg Bosch

PRI Basics en
PRI Advanced online course
PRI Basics en
PRI Advanced online course

Leer zelfstandig, online, van Ingeborg Bosch

Deze Engelstalige online courses bieden jou de unieke mogelijkheid om van Ingeborg Bosch zelf te leren hoe je PRI kunt toepassen én hoe je andere mensen hiermee kunt helpen.

Beide courses bestaan uit dertien modules van bijna twee uur, waarin je ziet hoe ze de PRI-theorie aan deelnemers overbrengt en hen leert de PRI-instrumenten zelf toe te passen. 

Deze courses zijn bijzonder waardevol voor je eigen ontwikkelingsproces (zeker ook als je een PRI-traject volgt bij een PRI-therapeut), maar ook als je als hulpverlener je cliënten op weg wilt helpen met de basistheorie van PRI.

PRI Basics PRI Basics

In de online cursus PRI Basics leert Ingeborg de basis PRI-instrumenten aan. Je leert de PRI-cirkel uitleggen, de basistheorie waarin wordt uitgelegd hoe ons bewustzijn werkt en hoe dagelijkse situaties onze afweren kunnen activeren omdat ze onbewust oude pijn raken. Ook leer je hoe je jezelf kunt observeren om je afweren en symbolische situaties te herkennen. Ten slotte leer je hoe je symbolen kunt ontleden om een idee te krijgen van de oude pijn die door het symbool wordt geraakt.

Ingeborg begeleidt een groepje van vijf cliënten door alle modules heen. Zij delen herkenbare ervaringen uit hun dagelijks leven en groeien gedurende de course in de toepassing van PRI. Je ziet Ingeborg ook demo’s met hen doen. Ook PRI-therapeuten en ervaren PRI-cliënten delen hun ervaringen.

Online course niveau 2
(Advanced online course)
Online course niveau 2
(Advanced online course)

In de online cursus – voor ervaren PRI-cliënten – werkt Ingeborg samen met drie mensen uit de de PRI Basics course om hun ontwikkelingsprocessen naar een hoger niveau te tillen.

Je ziet Ingeborg naast de basis PRI-instrumenten ook geavanceerdere instrumenten toepassen; zo begeleidt ze de drie deelnemers in regressies, waarbij stap voor stap de blauwdruk, de essentie van hun afweer structuur en perceptie wordt onthuld. 

Je ziet verbazingwekkende en inspirerende transformaties, waarbij Ingeborg  haar cliënten helpt weer verbinding te maken met zichzelf en daardoor ook met de mensen om hen heen.

We raden je aan om eerst de PRI basics course af te ronden voordat je met de PRI Advanced course begint. Deze course is vooral ter inspiratie voor mensen die hun eigen PRI-proces bij een therapeut hebben afgerond of daarin ver gevorderd zijn, en hun eigen toepassing van PRI willen verdiepen.