RELATIE INTENSIVE RELATIE INTENSIVE

door Ingeborg Bosch door Ingeborg Bosch

Hoe elkaar (terug) te vinden en niet (meer) kwijt te raken Hoe elkaar (terug) te vinden en niet (meer) kwijt te raken

Een goede relatie met je partner hebben is een van de belangrijkste dingen in het leven Een goede relatie met je partner hebben is een van de belangrijkste dingen in het leven

Aan het begin van een liefdesrelatie is er meestal veel hoop en vertrouwen dat je samen heel gelukkig gaat zijn.  Toch ontstaan in veel relaties op termijn patronen die de liefde die je aanvankelijk voor elkaar voelde, afdekken: conflicten, weinig samen delen, matige intimiteit of samen-onder-een-dak-leven zonder werkelijk contact. 

Gelukkig hoeft het niet zo te blijven. En… het doorbreken van die patronen is niet eens zo moeilijk als je zou denken! 

Tijdens een PRI Relatie Intensive krijg je handvatten om het volle potentieel van je relatie te ont-dekken. Je gaat leren hoe je samen jullie basis van vertrouwen, empathie en begrip kunt verstevigen.  Zodat jullie liefde zich verder kan ontwikkelen en jullie levensvreugde weer kan stromen. 

Ont-dek jullie liefde voor elkaar Ont-dek jullie liefde voor elkaar

PRI Relatie Intensive PRI Relatie Intensive

Je volgt de PRI Relatie Intensive in een groep van vier stellen in de prachtige omgeving van de Drôme in Zuid-Frankrijk. Je verblijft, kookt en eet met zijn allen in een mooie villa, ieder stel met eigen kamer en badkamer. De ervaring leert dat dit samenzijn het werken met meerdere stellen een enorm positief effect heeft op het proces en resultaat voor elk stel. 

Zelfs al is er in het begin wellicht wat schroom… 

Natuurlijk ben je vrij om in de groep alleen dat te delen wat je wilt delen. De oefeningen doe je met je eigen partner. Er vindt geen expliciet PRI-werk plaats, zoals in een PRI-traject. Wat je in de Relatie Intensive krijgt is het volgende: 

  • vier dagen begeleiding van Ingeborg Bosch in groepsverband, ondersteund door twee PRI-relatietherapeuten. 
  • op de woensdag oefenen met het zelfstandig toepassen van het tot dan toe geleerde. 
  • de PRI-relatietherapeuten begeleiden jullie die dag met de oefeningen en bieden indien nodig extra ondersteuning. inzicht in wat er goed gaat en waar jullie het moeilijk mee hebben. 
  • inzicht in hoe het verleden het heden beïnvloedt in jullie relatie, en hoe zich dit vertaalt in jullie dagelijkse omgang 
  • praktische instrumenten om dagelijks toe te passen. 
  • follow-up: plan van aanpak om wat je hebt geleerd thuis zelfstandig in de praktijk te blijven brengen.

Data 2023 Data 2023

week 24: 12 juni 2023 – 16 juni 2023

Locatie Locatie

Drôme (26) Zuid-Frankrijk. (1 uur vanaf vliegveld Lyon, 20 min. van TGV-station Valence, 1000 km van Utrecht) 

Prijsindicatie Prijsindicatie

€ 3.100,00 (tarief 2024) per stel.

Verblijf Vincenti €450,00 per stel.

De kosten zijn exclusief reiskosten. De reis regel je zelf. 

Aanmelden Aanmelden

De aanmeldprocedure is een zorgvuldige procedure die ongeveer 20minuten duurt. 

Als u al zeker weet dat u zich wilt aanmelden, klik dan op direct aanmelden.Wilt u liever eerst contact met een therapeut? Dat kan ook! 

Belangrijke informatie Belangrijke informatie

  • Om mee te doen aan de relatie-intensive is het noodzakelijk dat inieder geval één van beide partners al enkele boeken heeft gelezenen (minimaal) enkele individuele sessies bij een PRI-therapeut volgt of heeft gevolgd.

  • Een mooie voorbereiding op de Relatie Intensive is om het boek‘Onze Liefde’ alvast te lezen. 

  • Als het een onoverkomelijke barrière is om in een groep te werken,maar je wil toch graag een Relatie Intensive doen, dan is het (zeer beperkt) mogelijk om een Individuele Relatie Intensive te volgen bij Ingeborg Bosch. Deze bestaat uit 5 gezamenlijke sessies van anderhalf uur, verspreid over 5 dagen. In verhouding tot de Relatie Intensive zijn er dus beduidend minder contacturen, en is er minder diepgang in het proces mogelijk. De kosten hiervoor zijn €3.240,00 per stel (tarief 2023, 0% BTW/TVA).