Jolanda Klaassen | Arnhem

Prumelaan 2, 6824 HS Arnhem, Nederland

Contactgegevens:

0633155377
praktijk@jolandaklaassen.nl

Introductie

Mijn naam is Jolanda Klaassen. Na de studie Human Resources heb ik lange tijd in diverse organisaties gewerkt als (loopbaan) adviseur en coach. Ook heb ik diverse projecten gedaan voor gemeenten voor moeilijk bemiddelbare jongeren. Tijdens mijn loopbaan heb ik diverse verdiepingsstudies gedaan op het gebied van coaching en counseling. Na het lezen van één van de boeken van Ingeborg Bosch ben ik zelf een PRI traject gaan doen. Daardoor kon ik zowel een verdiepingsslag in mijn toenmalige werk maken, maar ook mijn eigen stress gerelateerde klachten (met name resulterend in  hoofdpijn en migraine) aanpakken. 

Mijn eigen traject betekende zoveel verandering voor mijn eigen leven en inzicht in verdiepend kunnen werken met anderen, dat ik besloot de vierjarige PRI-opleiding te gaan doen. Ik ging van een fysiek belast leven (met aanpassing in werk uren, altijd op de rem in het maken van afspraken, denkend dat het vaak te veel was) naar een ontspannen leven met ruimte voor het uiteindelijk starten van mijn eigen PRI praktijk om zo duurzaam en effectief begeleiding te kunnen bieden bij emotionele vraagstukken bij zowel werk gerelateerde als persoonlijke problematiek. De levenskracht die ik heb ervaren en niet voor mogelijk hield gun ik iedereen!  

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Ja

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.