Adelheid Dolmans

Larikslaan 2, 3833 AV Leusden, Nederland

06 12 93 80 43
contact@nugezamenlijk.nl

Introductie

‘Those who don’t jump will never fly’….

Mijn naam is Adelheid Dolmans. Ik hou er van om mensen met elkaar te verbinden en tegelijkertijd ieder tot z’n recht te laten komen. Mijn werk bij de rechtbank, bij slachtofferhulp, als mediator/bemiddelaar en uitvaartvoorganger hebben mij geleerd hoofd én hart in te zetten, gefocust én warmhartig betrokken te zijn.  Als PRI-therapeut i.o. help ik graag ouders, gezinnen en ex-partners die worstelen in het ouderschap. Ook help ik graag zeventig plussers die vaak al veel onderzocht hebben maar desondanks in communicatie met naasten vast lopen.

Als wij in ons zelf durven kijken blijkt er zo veel meer mogelijk in onze relatie met anderen. Kunnen we veel vaker ontspannen en onbevangen aanwezig zijn. Dat ervaar ik zelf, door PRI. Dat wil ik graag anderen laten ervaren.

Ik gun het ouders, ex-partners en ouderen van harte dat zij zich kunnen bevrijden uit hun worsteling of problemen. Ik hou er van om samen met hen, met jou, op onderzoek te gaan. Mensen zeggen van mij dat ik dat met rust, warmte, zorgvuldig en respectvol doe. Heb je vertrouwen? Waag dan de sprong. Ik zie je graag.

Praktische informatie

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.