Adelheid
Dolmans
  • PRI Therapist In Training

Practice address:

Gezondheidscentrum Omnis, Larikslaan 2
3833 AM
Leusden

Contact details:

06 12 93 80 43
contact@nugezamenlijk.nl

Introduction

‘Those who don’t jump will never fly’….

Mijn naam is Adelheid Dolmans. Ik hou er van om mensen met elkaar te verbinden en tegelijkertijd ieder tot z’n recht te laten komen. Mijn werk bij de rechtbank, bij slachtofferhulp, als mediator/bemiddelaar en uitvaartvoorganger hebben mij geleerd hoofd én hart in te zetten, gefocust én warmhartig betrokken te zijn.  Als PRI-therapeut i.o. help ik graag ouders, gezinnen en ex-partners die worstelen in het ouderschap. Ook help ik graag zeventig plussers die vaak al veel onderzocht hebben maar desondanks in communicatie met naasten vast lopen.

Als wij in ons zelf durven kijken blijkt er zo veel meer mogelijk in onze relatie met anderen. Kunnen we veel vaker ontspannen en onbevangen aanwezig zijn. Dat ervaar ik zelf, door PRI. Dat wil ik graag anderen laten ervaren.

Ik gun het ouders, ex-partners en ouderen van harte dat zij zich kunnen bevrijden uit hun worsteling of problemen. Ik hou er van om samen met hen, met jou, op onderzoek te gaan. Mensen zeggen van mij dat ik dat met rust, warmte, zorgvuldig en respectvol doe. Heb je vertrouwen? Waag dan de sprong. Ik zie je graag.

Practical information

Member Anorexia Expert Team

nee

Relationship Therapist

nee

Compensation

nee

Waiting list

geen

Languages

Nl
By contacting a PRI therapist through this PRI website, you have the guarantee that you have chosen an officially trained PRI therapist (i.o., basic or certified). All therapists are also affiliated with the PRI professional organization. A therapist who calls himself a PRI therapist but does not appear on this PRI website is therefore not a PRI therapist.