Ingeborg Bosch spreker op symposium ‘De Geboortenis’

Op vrijdag 17 november 2023 organiseert Stichting de Geboortenis voor de vijfde keer een symposium. Dit keer staat het thema ‘Een Veerkrachtig Begin’ in de eerste 1000 dagen centraal. Onze founder Ingeborg Bosch zal een van de sprekers zijn tijdens het evenement.

Stichting de Geboortenis (Zutphen) zet zich sinds 2012 in voor een warm welkom in de eerste 1000 dagen. Ieder mens is uniek, iedere ouder en iedere baby verdient persoonlijke aandacht en een warm welkom. Met verspreiding van kennis over een gezonde start in de eerste 1000 dagen draagt de Geboortenis bij aan een duurzame, gezonde samenleving. 

Vrijdag 17 november wordt een dag met inspirerende sprekers, workshops en voldoende ruimte voor ontmoeting. Met vernieuwende en inspirerende bijdragen van o.a. psycholoog en founder van de PRI beweging Ingeborg Bosch, medisch antropoloog – socioloog Marianne Vanderveen-Kolkena en Nienke Stoop, arts en co-founder van de Geboortenis.

Tijdens haar bijdrage zal Ingeborg Bosch aandacht besteden aan haar nieuwste boek ‘Emotionele Bevrijding’, dat de dag ervoor (16 november) is verschenen. Deelnemers aan het symposium ontvangen deze nieuwste editie in de PRI-collectie gratis.

Deze dag is zeer geschikt voor (mentale) zorgprofessionals. Jouw eigen welzijn speelt een rol, want ga je ten onder aan je eigen stress dan kun je er ook niet voor de ander zijn. Tijdens het symposium staan we daarom stil bij simpele oefeningen die jouw veerkracht vergroten en aandacht voor jou als professional. Je verdient het om met zorg behandeld te worden! 

Meer informatie en opgeven voor het de Geboortenis symposium op 17 november

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Lees andere PRI Blogs

Gerelateerde Berichten

Webinars 2024

De komende data zullen we een webinar geven: 9 april: Emotionele Bevrijding: een interview met Ingeborg Bosch over haar nieuwe boek, gevolgd door een Q&A. 26

Anorexia webinar 25 september

Te veel eten, te weinig eten, voortdurend met eten of nieuwe diëten bezig zijn: steeds meer mensen worstelen ermee. Van die paar hardnekkige kilo’s die

Vakantiepret of vakantiestress?

Dat de gezinsvakantie niet voor iedereen een bron van ontspanning is, lees je in het ervaringsverhaal van Jorinde (38 jaar). Ontdek hoe zij PRI gebruikte