Webinars 2024

 Emotionele Bevrijding 9 april

 Angst en Stress 26 september 

 Anorexia en andere eetstoornissen 25 november

Beleef het mee!

PRI is een meta-therapie die werkt met elementen uit cognitieve gedragstherapie, traumatherapie en een schemagerichte benadering. Het helpt je om jouw blokkades op te heffen met effectieve technieken en praktische tools die je zelfstandig leert toepassen.

In een reeks van gratis webinars neemt Ingeborg Bosch je dit jaar mee in haar inspirerende visie.

Emotionele Bevrijding: 9 april

Een interview met Ingeborg Bosch over haar nieuwe boek, Emotionele Bevrijding, gevolgd door een Q&A.

Dit boek, Emotionele Bevrijding, SAI: de sleutel ligt in jezelf, leert je de verborgen wereld van het onderbewustzijn te ontrafelen en te ontdekken dat het heden meestal verrassend onbelast is en veel van onze overtuigingen feitelijk projecties zijn. Ingeborg Bosch biedt een nieuw perspectief op emoties. Met behulp van PRI en SAI (See Always Inside) leer je dat emoties van binnen uit komen. Met deze diepgaande inzichten en concrete stappen zal je in staat zijn uitdagingen in het leven te overwinnen – zo ontsluit je het volle potentieel dat in je schuilt.

Maak kennis met haar meest recente inzichten en nieuw ontwikkelde tools. Een ervaringsdeskundige uit het boek doet persoonlijk haar verhaal. En stel al je vragen in de Q&A met Ingeborg en andere PRI therapeuten.

Angst en Stress 26 september

Dit webinar start met een korte inzichtgevende introductie over angst en stress in het licht van PRI. Een ervaringsdeskundige vertelt hoe hij met behulp van PRI zich heeft kunnen bevrijden uit een leven vol stress. 

Daarna geeft Ingeborg een live demonstratie, zodat je kunt meemaken hoe PRI in praktijk werkt: Een laserscherpe aanpak vanuit liefde en mededogen.

Gedurende het hele webinar is er ruimte voor vragen.

Anorexia en andere eetstoornissen 25 november

Dit webinar spreekt Lenneke van Hastenberg, PRI opleider en hoofd Anorexia Team met een ervaringsdeskundige over haar herstel van een eetstoornis met behulp van PRI. 

Ingeborg Bosch geeft een live demonstratie, zodat je kunt meemaken hoe PRI in praktijk werkt: een laserscherpe aanpak vanuit liefde en mededogen.


Gedurende het hele webinar is er ruimte voor vragen.

Webinars PRI 2024!

Emotionele Bevrijding: een interview met Ingeborg Bosch over haar nieuwe boek, gevolgd door een Q&A.
• 9 april 2024
• Angst en Stress| 26 september 2024
• Anorexia en andere eetstoornissen | 25 november 2024

Tijd: 19.30-21.00 uur

Kom luisteren, vragen stellen én ervaren!

De voertaal van de webinars is
Nederlands.