Charlotte Wortmann | Zeist

Nijenheim 6008, 3704 BH Zeist, Nederland

Contactgegevens:

0654963053
info@charlottewortmann.com
https://www.charlottewortmann.com

Introductie

PRI heeft mij direct gegrepen nadat ik het eerste boek van Ingeborg Bosch gelezen had. Ik had direct het gevoel dat deze inzichten heel belangrijk waren, en ik wilde ze graag verspreiden en zoveel mogelijk mensen ermee helpen. Ik heb altijd graag een eigen praktijk gehad, al duurde dat tot de geboorte van mijn zoon voordat ik daarmee startte. Ik richtte me eerst op eetproblematiek, maar na het voltooien van de PRI-opleiding merkte ik dat ik graag breder werkte.

Mijn affiniteit ligt bij mensen begeleiden om minder somber, angstig en gestrest te zijn, meer verbinding met anderen te ervaren, je levensdoel te vinden, in je kracht komen en je bewustzijn te vergroten. Daarnaast heb ik ervaring met hoogbegaafdheid, autistisme, opvoedingsvragen en relatieproblematiek.

Wat ik zo geweldig vind aan PRI is dat het je niet alleen een instrument aanreikt waarmee je je beter kan gaan voelen, het zorgt ook voor een ruimer bewustzijn, jezelf kunnen zijn en het hebben van een open hart. Het voelt voor mij alsof ik door PRI steviger op de grond sta, bij mijzelf kan zijn en tegelijkertijd bij de ander en de wereld om mij heen. Dat gun ik iedereen.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Ja

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.