Practice address:

Contact details:

Introduction

Mijn naam is Marlies Rog.

Als leerkracht, en later als intern begeleider en gedragsspecialist was verbinding voor mij het sleutelwoord. Verbinding met de ander. Om dat te kunnen krijgen moet er eerst verbinding zijn met jezelf.

Na een zoektocht langs verschillende opleidingen vond ik in PRI het antwoord op mijn vragen. PRI biedt de eenvoud van een instrument dat iedereen kan leren en de diepgang om bewustzijn, inzicht en omkering te creëren. Zo kun je oude patronen en nare gevoelens loslaten en (weer) open en vrij in het leven staan. In verbinding met jezelf én anderen. Nu ik dit zelf heb ondervonden is er voor mij niks mooiers dan het te mogen delen.

Ik begeleid je met gevoelens van angst, minderwaardigheid, stress, boosheid en uitstelgedrag. Tussen de sessies door krijg je huiswerk mee. Zo krijgt PRI een plek in je leven en leer je het zelf toepassen.

Ik ben ook graag van betekenis op scholen (leerling- en ouderbegeleiding, workshops teams, coaching leerkrachten). Het is mijn missie om PRI in het onderwijs te introduceren, omdat ik iedere leerling een leerkracht gun die bekend is met PRI.

Ben je nieuwsgierig en wil je onderzoeken wat PRI voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

Practical information

Member Anorexia Expert Team

Relationship Therapist

Compensation

Waiting list

Languages

By contacting a PRI therapist through this PRI website, you have the guarantee that you have chosen an officially trained PRI therapist (i.o., basic or certified). All therapists are also affiliated with the PRI professional organization. A therapist who calls himself a PRI therapist but does not appear on this PRI website is therefore not a PRI therapist.