Marlies Rog

Doctor J. Presserstraat 257, 2552 LV Den Haag, Nederland

Contactgegevens:

06 – 51181696
marliesrog@hotmail.com
https://

Introductie

Mijn naam is Marlies Rog.

Als leerkracht, en later als intern begeleider en gedragsspecialist was verbinding voor mij het sleutelwoord. Verbinding met de ander. Om dat te kunnen krijgen moet er eerst verbinding zijn met jezelf.

Na een zoektocht langs verschillende opleidingen vond ik in PRI het antwoord op mijn vragen. PRI biedt de eenvoud van een instrument dat iedereen kan leren en de diepgang om bewustzijn, inzicht en omkering te creëren. Zo kun je oude patronen en nare gevoelens loslaten en (weer) open en vrij in het leven staan. In verbinding met jezelf én anderen. Nu ik dit zelf heb ondervonden is er voor mij niks mooiers dan het te mogen delen.

Ik begeleid je met gevoelens van angst, minderwaardigheid, stress, boosheid en uitstelgedrag. Tussen de sessies door krijg je huiswerk mee. Zo krijgt PRI een plek in je leven en leer je het zelf toepassen.

Ik ben ook graag van betekenis op scholen (leerling- en ouderbegeleiding, workshops teams, coaching leerkrachten). Het is mijn missie om PRI in het onderwijs te introduceren, omdat ik iedere leerling een leerkracht gun die bekend is met PRI.

Ben je nieuwsgierig en wil je onderzoeken wat PRI voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.