Christel
Reus
  • PRI Certified Therapist

Practice address:

Keern 33
1624 NB
Hoorn

Contact details:

+31 6 23 02 20 78
christel@viapuur.nl

Introduction

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar werkzaam als PRI therapeut. Voordat ik de opleiding ben gaan doen, heb ik eerst als cliënt een PRI traject gevolgd. Bij het lezen van het eerste boek van Ingeborg ‘de herontdekking van het ware zelf’ voelde ik ‘dit klopt’, zo zitten het in elkaar. Het gaf een antwoordt op bewuste en nog onbewuste vragen van en over mijzelf.

Op 17 jarige leeftijd heb ik anorexia ontwikkeld. Heel lang is het een raadsel voor me geweest waarom? Met behulp van de methode van PRI heb ik inzicht gekregen en uiteindelijk voorbij mijn dwangmatigheden kunnen komen. Van de strakke kaders die ik mezelf had opgelegd. 

Door mijn eigen ervaring met een eetprobleem, van binnenuit weten wat het is om mezelf niets te gunnen, voel ik veel verwantschap met de meestal nog jonge meisjes/vrouwen die hier nu aan lijden. 

PRI is voor mij een way of live. Iedere dag beseffen dat ikzelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen gevoel en geluk. Beseffen dat als ik leef vanuit mijzelf, ik dan pas in verbinding kan zijn met mijn medemens. Deze bevrijding gun ik iedereen!

Practical information

Member Anorexia Expert Team

ja

Relationship Therapist

ja

Compensation

ja

Waiting list

geen

Languages

Nl
By contacting a PRI therapist through this PRI website, you have the guarantee that you have chosen an officially trained PRI therapist (i.o., basic or certified). All therapists are also affiliated with the PRI professional organization. A therapist who calls himself a PRI therapist but does not appear on this PRI website is therefore not a PRI therapist.