Christel Reus | Hoorn

Keern 33, 1624 NR Hoorn, Nederland

Contactgegevens:

+31 6 23 02 20 78
christel@viapuur.nl
https://viapuur.nl

Introductie

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar werkzaam als PRI therapeut. Voordat ik de opleiding ben gaan doen, heb ik eerst als cliënt een PRI traject gevolgd. Bij het lezen van het eerste boek van Ingeborg ‘de herontdekking van het ware zelf’ voelde ik ‘dit klopt’, zo zitten het in elkaar. Het gaf een antwoordt op bewuste en nog onbewuste vragen van en over mijzelf.

Op 17 jarige leeftijd heb ik anorexia ontwikkeld. Heel lang is het een raadsel voor me geweest waarom? Met behulp van de methode van PRI heb ik inzicht gekregen en uiteindelijk voorbij mijn dwangmatigheden kunnen komen. Van de strakke kaders die ik mezelf had opgelegd. 

Door mijn eigen ervaring met een eetprobleem, van binnenuit weten wat het is om mezelf niets te gunnen, voel ik veel verwantschap met de meestal nog jonge meisjes/vrouwen die hier nu aan lijden. 

PRI is voor mij een way of live. Iedere dag beseffen dat ikzelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen gevoel en geluk. Beseffen dat als ik leef vanuit mijzelf, ik dan pas in verbinding kan zijn met mijn medemens. Deze bevrijding gun ik iedereen!

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Ja

Relatie Therapeut

Ja

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.