Workshops for Professionals

Professioneel met PRI aan de slag Professioneel met PRI aan de slag

Met regelmaat verzorgen we workshops voor professionals.

Ben jij als professional werkzaam en wil je leren hoe je PRI binnen je werk in kan zetten? Dan zijn de workshops wellicht interessant voor jou.

Nascholing huisartsen POH-GGZ Nascholing huisartsen POH-GGZ

PRI als psycho educatie in de praktijk PRI als psycho educatie in de praktijk

PRI (Past Reality Integration) is een relatief nieuwe methode binnen de psychotherapie waarbij de patiënt leert om zelfstandig zijn disfunctionele patronen en coping gedrag te herkennen, de oorzaak te begrijpen en zijn gedrag te veranderen.

PRI-therapie is een meta benadering waarin evidence based elementen op specifieke wijze samenkomen, waaronder cognitieve gedragstherapie, trauma-therapie gericht op vroegkinderlijke ervaringen en een schemagerichte benadering.

De methode geeft nieuwe inzichten in en een effectieve aanpak voor ernstige psychische klachten zoals angst, depressie, stress, burn-out (preventie), agressie, verslavingen, eenzaamheid en eetproblemen.

Er zijn veel positieve ervaringen opgedaan in de huisartsenpraktijk met het toepassen van PRI als psycho-educatie. Daarom organiseert PRI-Nederland gratis online webinars voor huisartsen en POH-GGZ ’s over verschillende thema’s.

Tijdens deze webinars leert u, aan de hand van demo’s, de PRI-theorie uit te leggen en hoe en wanneer toe te passen. Ook leert u PRI toe te passen op uzelf, bijvoorbeeld ter preventie van burn out.

Houdt deze website in de gaten voor de nieuwste data! En schrijf je in voor de PRI nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte!

Met PRI worden veelbelovende resultaten geboekt bij de behandeling van extreme, terugkerende Anorexia. Lees meer…

Aanmelden voor dit gratis webinar via onderstaande button ‘Nu inschrijven!’
Heeft u vragen over dit webinar of wilt u meer informatie over PRI, mail dan naar:  opleiding@pri-academy.nl
of neem contact op met Mareike Brian (POH-GGZ): 06-20 17 06 43