Wouter Klijn | Overveen

Duinlustweg 16, 2051 AA Overveen, Nederland

Contactgegevens:

31653267070
info@wouterklijn.nl

Introductie

Ik ben in aanraking gekomen met PRI na mijn scheiding in 2012. Na eerst zelf een traject te hebben gedaan ben ik in 2015 gestart met de opleiding tot PRI-therapeut. Dit omdat ik zelf heb ervaren wat een krachtige en mooie tool PRI is en wat het je oplevert als je echt met je afweren aan de slag gaat.

Vanwege mijn ervaring van ruim 20 jaar in het bedrijfsleven heb ik veel affiniteit met mensen die in hun werk aanlopen tegen problemen. Ook mensen die issues hebben in hun relatie en/of gezin kunnen bij mij terecht. 

Ik ondersteun deze cliënten graag met het hervinden van het baken in zichzelf en die daardoor weer kunnen leven en werken vanuit hun eigen kracht.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.