Tanja Bakels

Jan Olphert Vaillantlaan 70, 1086 XZ Amsterdam, Nederland

Contactgegevens:

+31 (0)6 24 68 64 99
info@psychologiepraktijk-amsterdam.nl
https://www.psychologiepraktijk-amsterdam.nl

Introductie

In 1998 studeerde ik af als psycholoog en werkte ik jarenlang bij verschillende instellingen in de Geestelijke Gezondheidszorg. Ik specialiseerde mij in traumabehandeling (EMDR)  en persoonlijkheidsproblematiek. In 2016 rondde ik mijn opleiding tot BIG geregistreerd psychotherapeut af. Hoewel ik mijn werk met veel plezier deed, knaagde er altijd diep van binnen iets. De eindeloze reeks diagnoses en onderzoeken begonnen me tegen te staan. Het antwoord vond ik in de boeken van Ingeborg Bosch. Een simpel, helder model dat zowel voor client als behandelaar opgaat: we hebben allemaal last van afweer. 

In de PRI opleiding ervaarde ik dat alleen als je als therapeut je eigen afweren ontmantelt, je een client liefdevol en met een open hart kunt begeleiden. 

Met passie ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk als gecertificeerd therapeut en als PRI supervisor/leertherapeut. 

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.