Sjoerd Dekker

Curieweg 9, 3208 KJ Spijkenisse, Nederland

+31 (0)6 57 37 95 97
info@dekkerpsychologen.nl
https://www.dekkerpsychologen.nl

Introductie

Mijn naam is Sjoerd Dekker. Met veel enthousiasme, bevlogenheid en compassie werk ik nu 15 jaar als psycholoog.  Waar ik ooit begon als afgestudeerd universitair psycholoog heeft mijn verdere loopbaan meerdere routes gekend waarin zowel mijn persoonlijke als professionele ontwikkeling een centrale plek heeft ingenomen.  Van een specialisatie als Gezondheidszorg psycholoog (postdoctorale beroepsopleiding) tot de uitvoering van PRI-therapie. Het zoeken naar verdieping, zelfreflectie en het verkennen van nieuwe mogelijkheden en uitdagingen zijn kenmerken die mijn persoonlijkheid kleurgeven. 

Mijn passie voor PRI-therapie, het streven naar echtheid en verbinding en de zoektocht naar het verhaal achter het verhaal zijn voor mij essentiële elementen die mijn werk omschrijven met als doel jou zo dicht mogelijk bij jezelf te brengen.

Praktische informatie

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.