Sandra Kleine

Stadionstraat 11c11, Breda, Nederland

Contactgegevens:

0615055859
lesmills35@gmail.com
https://www.kleinebewustzijn.nl

Introductie

Ik ben Sandra Kleine, geboren op 15 maart 1969 in Breda en al zolang ik me kan herinneren dacht ik altijd dat ik van alles moest om gezien te worden en dat mensen me leuk zouden vinden. Ik was bijna altijd onrustig en kon moeilijk ontspannen. Ik dacht dat veel sporten mijn ontspanning was, lekker mijn hoofd leeg maken en weer door. Gewoon doorgaan… totdat ik niet meer kon. Ik wist dat er iets moest veranderen. Ik had zoveel pijn in mijn lichaam maar er was nooit een medische verklaring voor. En toen kwam ik in contact met de therapie PRI (Past Reality Integration). Dit heeft mijn leven echt veranderd.

Ik ben al heel lang Sportmasseur, Groepslessen instructeur en Personal Trainer en in 2023 ben ik gestart met de opleiding tot PRI Therapeut. Als PRI Therapeute I.O. gun ik jou heel graag wat ik heb ervaren, hoe het leven uiteindelijk verrassend onbelast kan zijn wanneer je weet dat we heel vaak vanuit verdrongen oude pijn reageren in het hier en nu naar anderen of situaties om ons heen. Heb je last van chronische pijn, stress, burn out, onrustig gevoel, sta je altijd aan, pieker je veel, slaap je slecht of ben je altijd moe of heb je ergens anders last van dan kan ik je helpen.
Neem contact met me op via 06-15055859 of stuur me een mail.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.