Pepijn Mols

Mahlerstraat 3, 6661 CH Elst, Nederland

Contactgegevens:

0641545800
info@pepijnmols.nl

Introductie

Mijn naam is Pepijn. Inmiddels heb ik een therapie praktijk in de Elst. Mijn loopbaan is echter gestart in het bedrijfsleven. Eerst als adviseur en manager, later als zelfstandig trainer/begeleider in communicatie en gedragsverandering.

In mijn vak als trainer heb ik vele methodes, modellen en stromingen ervaren. Ondanks de nodige stappen in reflectie en zelfbewustzijn ervaarde ik bij mijzelf in de weg zittende patronen die zich maar bleven herhalen. Het mogen krijgen van twee prachtige kinderen heeft me de noodzaak en spiegel gegeven om deze te onderzoeken. Dat was voor mij de aanleiding een PRI-traject te starten. Via mijn klachten kreeg ik eindelijk zicht op de oorzaak ervan. En naast inzicht, ook handelingsperspectief om er in de toekomst vrij van te blijven. Ik heb er nog dagelijks profijt van en ben er enorm dankbaar voor!

Persoonlijk en professioneel heb ik gewerkt met thema’s als somberheid, boosheid, verslaving en problemen die zich in relatie met anderen kunnen voordoen. Vanuit deze ervaring sta ik graag naast je op je weg om hier vrij van te komen.
Wees dan ook van harte welkom in mijn praktijk. Een plek waar we samen onderzoeken hoe jij je leven vrij en authentiek kunt leven.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.