Pauline de Mare | Amsterdam

Contactweg 145, 1014 BJ Amsterdam, Nederland

Contactgegevens:

pauline.de.mare@gmail.com
https://www.pri-mare.nl

Introductie

Ik ben Pauline de Mare, PRI therapeut. Ik werk in mijn praktijk PRI-Mare bewustzijnsontwikkeling en therapie in Amsterdam in het Integraal Medisch Centrum en in Zeist. Van oorsprong ben ik fysiotherapeut gespecialiseerd in oncologie en ook in psychosomatische klachten. Ik zag hoeveel invloed stress en emoties op fysieke klachten kunnen hebben. Als PRI therapeut ligt mijn affiniteit bij stress gerelateerde klachten als Burn-out, Onbegrepen Lichamelijke Klachten (SOLK), Angst en Paniekklachten. Mijn cliënten hebben alle leeftijden en ook zie ik relatief veel studenten. Wat mij vooral aanspreekt in PRI is de helderheid van de methode. De PRI aanpak gaat uit van het hier en nu en is tegelijk diepgaand. Hierbij komen we snel tot de kern. Het is eigenlijk meer een bewustzijnsleer. De methode werkt zeer empowerend, het geeft snel veel inzicht en biedt perspectief en je krijgt instrumenten aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan. Zo wordt je niet afhankelijk van je therapeut of andere hulpverleners en kun je dit altijd toepassen wanneer jij dit nodig hebt. 

Door PRI ga je je niet alleen in emotioneel opzicht veel beter voelen, het heeft ook vaak als resultaat dat lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.