Paola Croes

Vossiusstraat 50a, Amsterdam, Nederland

Contactgegevens:

0614858482
info@paolacroes.nl
https://paolocroes.nl

Introductie

Mijn naam is Paola Croes en ik ben GZ-psycholoog en PRI therapeut in opleiding. Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in wat mensen raakt en beweegt. Ik vind het ontzettend interessant om uit te pluizen wat de echte oorzaken zijn van waar je tegenaan loopt. Waar de kern ligt van de overlevingsmechanismen of reactiepatronen die je aangeleerd hebt en die je in het hier en nu niet meer dienen. Na ruim 10 jaar werken in de reguliere GGZ ben ik nog niet eerder een therapie tegengekomen die met een laserscherpe techniek precies de kern weet te raken, tot ik PRI tegenkwam.

Zowel als professional, maar ook als persoon kan ik zeggen dat PRI echt een verrijking is aan het leven. Wat het mij heeft gebracht is dat ik mezelf niet meer aanpas uit angst voor de boosheid van een ander. Met behulp van PRI ga je steeds meer leven vanuit je authentieke zelf en kun je het heden zien zonder de ballast van negatieve eerdere ervaringen die je waarneming verkleuren.

Ben je een people pleaser? Heb je een laag zelfbeeld of voel je je somber? Past je emotionele reactie niet altijd bij de situatie? Wil je oude gedragspatronen leren doorbreken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn persoonlijke stijl is warm, empathisch, doortastend en met een vleugje humor. Wees welkom!

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.