Marloes Biessen

Vossiusstraat 50h, 1071 AK Amsterdam, Nederland

Contactgegevens:

0640223367
info@marloesbiessen.nl

Introductie

Mijn naam is Marloes Biessen, ik ben een rustig, open en betrokken persoon. Mijn cliënten hebben al gauw een bijzonder plekje in mijn hart. Ik ben iemand die zonder oordeel luistert, met een enorme drive om mensen te helpen.

Voor ik PRI ontdekte, heb ik veel ervaring opgedaan in de zorg. Ik ben GGZ-agoog en forensisch orthopedagoog en heb ervaring in de klinische – en forensische psychiatrie.

Als orthopedagoog heb ik affiniteit met jonge mensen die tegen verschillende problemen aanlopen zoals angsten, stress gerelateerde klachten, een laag zelfbeeld en depressieve klachten.

Ik werk met veel passie als PRI-therapeut en leer jou graag de PRI-tools, zodat je hier zelf mee aan de slag kan. Ik sta voor gelijkwaardigheid en sluit aan bij jou en jouw verhaal. Alleen jij weet wat je hebt meegemaakt en waar je tegenaan loopt. Daarnaast laat ik graag licht schijnen op jouw talenten, ik laat je graag opnieuw ontdekken waar je krachten liggen en waar je gelukkig van wordt.

Spreekt dit je aan, neem dan eens een kijkje op mijn website.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.