Marieke van Leijen

Soestdijkseweg Zuid 257, 3721 AE Bilthoven, Nederland

Contactgegevens:

+31 (0)6 24 20 83 23
mariekevanleijen@gmail.com
https://www.mariekevanleijen.nl

Introductie

Ik ben ruim dertig jaar werkzaam in de hulpverlening waarvan de laatste 18 jaar als PRI-therapeut. Daarvoor had ik een praktijk voor opvoedingsondersteuning en heb ik gewerkt met gehandicapten en met chronisch psychiatrisch patienten. Tegenwoordig werk ik met iedereen: volwassenen en jongeren en ook geef ik relatie-therapie. Daarnaast ben ik als supervisor verbonden aan de PRI-opleiding. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. 

Ik vind het vervullend om te werken met een methode die vaak snel en blijvend resultaat geeft en het is fantastisch om te zien hoe mensen, soms al na een paar sessies, meer lichtheid en balans in hun leven ervaren. Werken en leven vanuit mijn hart is mijn dagelijkse oefening en inspiratiebron. 

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Ja

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.