Mareike Brian | Nijmegen

Voorstadslaan 341, 6542 TB Nijmegen, Nederland

Contactgegevens:

mareike@vonreth.nu

Introductie

Mijn avontuurlijke, onderzoekende houding en volharding heeft mij het verst gebracht in mijn leven.

Het avontuur begint als ik mijn eigen keuzes kan maken: Zo word ik au pair in Parijs, student in Groningen, vind ik een partner in Turkije en krijg ik kinderen in Zimbabwe. 

Terug in Nederland met ons gezin begint de fase van huisje-boompje-beestje.

Na enige tijd komt hier de klad in, voel ik een gemis, dat leidt tot een crisis. Daarmee begint een nieuwe onderzoek: de zoektocht naar binnen. 

Ik kom tot de ontdekking dat mijn analytische instelling, die geleid heeft tot de studie wiskunde en informatica, in zijn voegen begint te kraken. Er ontbreekt iets maar wat?

Mijn volharding en onderzoekende houding brengt me via allerlei spirituele wegen bij PRI.

Daar vallen de kwartjes op hun plek, nu snap ik mijn struggles en blokkades. En het mooie is: ze zijn bijna verdwenen! 

Dat gun ik iedereen en  zo snel mogelijk.  Des te jonger je je bevrijdt van blokkades, des te langer heb je er plezier van. 

Met mijn analytische instelling en de PRI tools kan ik ook jouw blokkades op sporen, duiden en ….als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.