Luisa Rubio Sanchez

Simonszand 32, 1967 EE Heemskerk, Nederland

Contactgegevens:

0642297097
luisa@tenvolleleven.nl
tenvolleleven.nl

Introductie

Mijn hart ligt in het begeleiden van mensen, hen te helpen groeien, leren op eigen benen te staan en meer vanuit hun hart te leren leven. Dit doe ik al sinds 2006 binnen het bedrijfsleven en gezinnen, individueel en binnen (management) teams. In mijn ogen is ieder mens uniek. Groeien doe je stap voor stap en elke stap in dit proces is er een. We zijn verantwoordelijk voor ons eigen leven en zitten zelf aan het stuur.

Na veel verschillende methodes gedaan te hebben in mijn leven, kwam ik erachter dat ik niet tot de kern kwam van mijn problematiek en bleef ik steeds tegen dezelfde muur aanlopen, wat ontzettend frustrerend was. In deze zoektocht kwam ik 9 jaar geleden in aanraking met PRI. Dit heeft mij toen wel geholpen, waardoor ik dacht, dit moet iedereen weten. Om die reden ben ik 7 jaar geleden met de opleiding begonnen tot PRI-therapeute en heb ik sindsdien een eigen praktijk waarin ik mensen met allerlei klachten en problemen heb kunnen helpen.

Mijn hart gaat uit naar alle mensen die ook steeds tegen dezelfde muur aan blijven lopen, niet weten hoe ze dit kunnen veranderen en hierdoor vastlopen, omdat ze simpelweg de tools hiervoor niet in handen hebben. De tools die je hier wel bij kunnen helpen, kan ik je leren. Op die manier kun je je eigen problemen gaan oplossen zonder de hulp van welke therapeut dan ook. Dit zorgt ervoor dat je werkelijk op eigen benen kunt gaan staan en meer vanuit je hart gaat leven. Dat gun ik iedereen.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En, Es

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.