Luisa Rubio Sanchez

Simonszand 32, 1967 EE Heemskerk, Nederland

luisa@tenvolleleven.nl

Introductie

Mijn hart ligt in het begeleiden van mensen, hen te helpen groeien en meer vanuit hun hart te laten leven. Dit doe ik al sinds 2006, individueel en binnen (management) teams. In mijn ogen is ieder mens uniek. Groeien doe je stap voor stap en elke stap in dit proces is er een. We zijn verantwoordelijk voor ons eigen leven en zitten zelf aan het stuur.

Na veel dingen gedaan te hebben in mijn leven, kwam ik er achter dat ik niet tot de kern kwam van mijn problematiek. In deze zoektocht kwam ik 6 jaar geleden in aanraking met PRI. Dit heeft mij toen zo geholpen dat ik dacht, dit moet iedereen weten. Om die reden ben ik 4 jaar geleden met de opleiding begonnen tot PRI-therapeute. 

Mijn expertise ligt in het begeleiden van gezinnen waar agressie op welke manier dan ook een rol speelt. Mijn hart gaat uit naar deze ouders en kinderen die hier dag in dag uit in moeten leven. Ik help graag inzicht te geven in deze problematiek, zodat de ouders de PRI-tools in handen krijgen dit probleem zelfstandig op te lossen en hun kinderen hierin mee te nemen, zodat zij liefdevol kunnen opgroeien.

Praktische informatie

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En, Es

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.