Linda Jonkers

Dahliastraat 66, 6002 WV Weert, Nederland

Contactgegevens:

06 – 46155955
info@nouvellevielindajonkers.nl

Introductie

Mijn naam is Linda Jonkers.

In 2020 kwam ik in een persoonlijke crisis terecht, ik heb deze crisis als een kans gezien. Een kans om meer inzicht te krijgen in mijn problemen. Zo kwam ik bij PRI uit. Dat voelde als een warm bad, alles viel op zijn plek, hoe mijn verleden een hele grote rol speelde in het heden. Mijn leven leidde ik vooral kijkend door de gekleurde bril van mijn verleden.

Mijn missie is voor (onze) kinderen een zo een onbelastbaar leven te kunnen bieden, ze leiden naar volwassenheid vanuit hun pure IK. Doordat ik zelf PRI heb geleerd geef ik mijn verleden niet door aan mijn kinderen en zijn ze minder belast. Mijn affiniteit ligt dan ook bij jonge ouders/verzorgers.

In mijn werk als therapeut wil ik graag naast jou staan zodat we gelijkwaardig zijn. Alle antwoorden zitten in jou zelf en ik ga samen met jou op onderzoek uit om die antwoorden te  vinden. Mijn gevoel is leidend in het proces, andere sleutelwoorden zijn empathie, compassie en verbinding.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.