Liesbeth Steenhof | Utrecht

Bakemastraat 43, 3544 MT Utrecht, Nederland

Contactgegevens:

liesbeth@ontwikkelmoed.nl

Introductie

Mijn naam is Liesbeth Steenhof. Naast psycholoog ben ik ook PRI-therapeut. Ik vind PRI zo’n mooi en praktisch instrument om belemmerende gedachten en emoties aan te pakken, daarom wil ik het graag aan iedereen leren. Mijn hart gaat hierbij vooral uit naar ouders. Uit ervaring weet ik dat het ouderschap een hele worsteling kan zijn.

Als moeder van 2 zonen ben ik me steeds meer gaan realiseren dat, hoe goed onze intenties ook zijn, we onbedoeld en onbewust toch vaak vanuit overlevingsmechanismen reageren. Hierdoor gaan we uit contact met onszelf en met iedereen om ons heen, ook met onze kinderen. En dit is nu juist niet wat je wilt als mens en zeker niet als ouder.

Herken je dit en wil je dit veranderen? Ik help je met mijn open en onderzoekende houding aan een spiegel om de situaties waarmee jij worstelt of waarin jij vastloopt aan te gaan pakken. Je bent welkom!

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.