Leonie Groenen

Gelreweg 4, Harderwijk, Nederland

Contactgegevens:

0615684181
leonie@groweconsultancy.nl

Introductie

Mijn naam is Leonie Groenen. Van nature ben ik leergierig en nieuwsgierig naar menselijk gedrag. De opleidingen Biomedische Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde hebben mij veel kennis opgeleverd over de werking van het menselijk lichaam. Jarenlange praktijkervaring als arts (specialist ouderengeneeskunde) leerde mij vooral dat lichaam en geest een eenheid zijn en elkaar continu beïnvloeden. In 2019 liep ik vast in mijn werk en voelde me gespannen en onzeker. Was ik gek geworden
en mankeerde er iets aan mij? Na een hele zoektocht kwam ik een boek over PRI tegen. Eindelijk vielen voor mij alle puzzelstukken in elkaar en begreep ik de onderliggende oorzaak van mijn klachten. Naast een lichamelijk immuunsysteem bleek er ook een psychisch immuunsysteem te bestaan. Ik was dus niet gek, maar had slechts last van mijn afweermechanismen, wat een opluchting!

Omdat ik zelf heb ervaren dat PRI klopt en dat het echt werkt ben ik gestart met de opleiding tot PRI-therapeut. Het is namelijk mijn overtuiging dat ziektesymptomen een uiting zijn van een onderliggende verstoring/disbalans. Wil jij ook graag de wortel van je probleem ontdekken en aanpakken? Dan help ik je hier graag bij en leer je daarnaast de handvaten om PRI zelf te kunnen toepassen. Mijn affiniteit ligt bij ouders van kinderen met autisme en/of ADHD, mensen met angst- en stress gerelateerde klachten of chronische, lichamelijk onverklaarde klachten.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.