Lenneke van Hastenberg

Hollandsche Rading, Nederland

Contactgegevens:

06-51 08 65 20
lvhastenberg@prionline.nl
https://

Introductie

Sinds 1993 ben ik als afgestudeerd psycholoog (NIP) werkzaam. In 2005 kwam kwam ik het werk van Ingeborg (Bosch) tegen toen ik over PRI las in haar boek “Illusies”. Het sprak me direct aan. Vooral de integratie van diverse elementen (die los van elkaar wel bekend waren vanuit de wetenschap en psychologie) tot een complete metabenadering sprak me aan. De concreetheid ervan. Voor zowel een kind als volwassene begrijpelijk uit te leggen en over te dragen. Om het hen zelf als tool in handen te kunnen geven ipv puur laten ‘praten over’. Ook het als mens en hulpverlener steeds blijven leren en het opnieuw onder de loep blijven nemen van je eigen projecties (‘education permanente’), gelijkwaardig, transparant inspireert mij dagelijks. 

Na het lezen van Illusies ben ik de introductie workshop voor professionals gaan volgen en aansluitend de opleiding tot PRI therapeut.

Momenteel ben ik werkzaam als PRI opleider, supervisor en (gecertificeerd) PRI therapeut binnen een eigen praktijk. Tevens maak ik deel uit van het PRI Anorexia expertiseteam, van waaruit we jongeren en volwassen helpen bij het herstel van Anorexia of een andere eetproblematiek.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Ja

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.