Kristel van der Klugt

Mathildastraat 5b, 4901 HC Oosterhout, Nederland

Contactgegevens:

kristel@krisart.nl
https://www.krisart.nl

Introductie

Mijn naam is Kristel van der Klugt. Na een afwisselende loopbaan in het onderwijs ontdekte ik hoe alle kinderen jong en oud niet schuldig zijn aan hun gedrag maar dat daar trauma onder zit. Al deze kinderen waren een prachtige spiegel voor mij, ik kon ze steeds beter aanvoelen omdat ik hun overleving herkende. Mijn overlevingsstand (angst, wantrouwen en schaamte) zorgde ervoor dat ik steeds op zoek ging naar ander werk, nog niet wetende dat daar ook bij mij oude pijn onder zat.

Na een zoektocht binnen de hulpverlening kwam in 2017 PRI op mijn pad wat mij tools in handen gaf te onderzoeken wat er onder mijn afweren zat. Stapje voor stapje werd ik me  meer bewust welk gedrag en welke vervelende gevoelens me zo belemmerde in mijn dagelijks leven en ontdekte ik hoeveel liefde er onder verstopt zit. Dat voelt echt zo licht en magisch!

Het toepassen van PRI brengt iedere keer weer zoveel compassie en kracht, om zelf grip te krijgen op emoties en gedachten. Ik zet ook jou graag op eigen benen door je PRI te leren en samen op zoek te gaan naar jouw sleutel in jezelf!

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.