Jolanda
Dobbe
  • PRI Therapeut In opleiding

Praktijk adres:

Molenweg 27
2631 AA
Nootdorp

Contactgegevens:

06 - 29622740
info@psychologiepraktijkfenix.nl

Introductie

Mijn naam is Jolanda Dobbe. Ik ben psycholoog NIP en ik ben al ruim 7 jaar de trotse eigenaar van Psychologiepraktijk Fenix. Tijdens mijn studie persoonlijkheidspsychologie aan de universiteit van Leiden maakte ik kennis met verschillende stromingen in de psychologie. Stromingen die naar het gedrag van mensen keken of die juist de ratio bestudeerde. Ik werd toen al ‘gepakt’ door de stromingen die over  het onbewuste spraken zoals onder ander de psychoanalyse van Freud en Jung. We doen tenslotte bijna 95% van ons gedrag automatisch en onbewust.

Na mijn opleiding als basispsycholoog,  heb ik mijn basis aantekening psychodiagnostiek (BAPD) gehaald en ben ik me verder gaan specialiseren. Ik heb diverse opleidingen gevolgd, oa. Jungiaans coach, EMDR en een opleiding tot hypnotherapeut. Toch bleef ik het gevoel houden dat er meer was. Totdat ik PRI ontdekte. Dit was voor mij de ontbrekende schakel om echt duurzame resultaten te behalen.  Het sloot heel erg aan bij mijn opleiding tot hypnotherapeut. Het mooie van PRI vind ik dat ik mensen een methodiek leer, die ze zelf leren toepassen. Het voelt heel gelijkwaardig. Het model geldt tenslotte voor iedereen. We hebben allemaal afweer.

Naast mijn praktijk werk ik ook voor de gemeente Zoetermeer als manager en coach. Hier begeleid ik vooral mensen met burn-out klachten. Als hypnotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in seksuele problemen. Mijn affiniteit als PRI therapeut ligt naast de seksuele en burn-out problematiek ook bij het begeleiden van mensen met een laag zelfbeeld en emotionele triggers. Maar eigenlijk kan je PRI voor alle gedrag waar je vanaf wil of last van hebt in zetten.

Vraag je je af of ik jou met jouw specifieke probleem kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact op en mail of bel!

Praktische informatie

Lid Anorexia Expert Team

nee

Relatie Therapeut

nee

Vergoeding

nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.