Jeroen Verdonk | Bilthoven

Jan Provostlaan 87-89, 3723 RA Bilthoven, Nederland

+31 6 53 56 44 24
info@jeroenverdonk.nl
https://www.jeroenverdonk.nl

Introductie

In mijn ruim 35 jaar ervaring als fysiotherapeut ben ik altijd op zoek geweest naar een oorzaak van klachten in het lichaam. Vanuit een fysieke benadering zoals overbelasting, te weinig kracht, matig uithoudingsvermogen ontwikkelde zich dat door naar dieperliggende oorzaken. Emotionele klachten zoals stress, spanning, angst, boosheid, onzekerheid, en desinteresse kwamen in beeld en ik zag steeds meer hoe deze emotionele klachten zich elke keer weer vertaalden in fysieke spanning en klachten. Als PRI-therapeut leerde ik vervolgens ook waar die emotionele spanning door ontstond en hoe daar mee om te gaan. 

In mijn werk als therapeut help ik je jezelf te bevrijden van emotionele en fysieke klachten. Hierbij geholpen door alle levenservaring die ik heb opgedaan als vader van 4 kinderen, als partner, als trainer, als topsporter, en als mens in de samenleving. 

Praktische informatie

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.