Hester Boersma | Amsterdam

Contactweg 145, 1014 BW Amsterdam, Nederland

Contactgegevens:

+31 6 16 19 55 65
hesterboersma@hotmail.com

Introductie

Mijn naam is Hester Boersma en naast psycholoog ben ik ook trainer en PRI-therapeut.

Ruim twintig jaar geleden ontwikkelde ik een sociale fobie die jarenlang heeft geduurd. Mijn wereld werd steeds kleiner, terwijl mijn wanhoop groeide. Ik probeerde van alles: therapie, spirituele opleidingen, kennis uit de wetenschap en het volgen van bewustzijnstrainingen. Maar ondanks alles wat het mij opleverde, kwam de angst vroeg of laat terug. En elke keer als de angst terugkwam, stortte ook mijn gevoel van eigenwaarde en (zelf)vertrouwen in en maakte plaats voor schaamte en boosheid naar mezelf. Pas toen ik kon ontdekken wat er achter mijn angst en schaamte zat, werd het zacht in mij en zijn de angsten naar de achtergrond geraakt. Wat een bevrijding, en wat een ander leven! 

Vanuit kennis en kunde, in samenwerking met jou, begeleid ik iedereen graag naar deze zachtheid voor jezelf en van daaruit ook naar anderen. Om uiteindelijk ook heel stevig in je schoenen te komen staan! 

Mensen met angsten, schuld en schaamte gevoelens en laag zelfbeeld hebben hierin mijn speciale affiniteit. Vanuit ervaring en opleiding begeleid ik ook graag vaders en moeders die worstelen met de relatie met hun tieners.  

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.