Henny Venekamp | Amersfoort

Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort, Nederland

06-14830084
info@hennyvenekamp.nl
https://www.hennyvenekamp.nl

Introductie

Ik ben Henny Venekamp, ik werk alweer een heel aantal jaren als PRI-therapeut. Na een carrière in het bedrijfsleven besloot ik in 2012 me te gaan richten op mijn passie Psychologie, en van daaruit mensen te gaan helpen. In mijn zoektocht kwam ik bij PRI-therapie en ik was meteen verkocht. Zo’n hands on, praktische en tot werkelijke, blijvende verandering leidende methode kende ik nog niet. 

Dagelijks maak ik in mijn praktijk mee hoe het toepassen van PRI direct inzicht gevend is, en vanaf het eerste moment mensen de hoop geeft dat er werkelijke verandering mogelijk is. 

Vanuit PRI worden we opgeleid om met alle problematieken te kunnen werken, daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op gebied van stress, burnout, eetverslaving en obesitas.

Mijn praktijk bevindt zich in het prachtige Eemklooster, goed bereikbaar vanaf de snelweg A28, of met openbaar vervoer (loopafstand van Amersfoort Centraal).

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op!

Praktische informatie

Lid Anorexia Expert Team

Relatie Therapeut

Vergoeding

Wachttijd

Talen

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.