Greet Andringa | Tijnje

Ulesprong 15, 8406 AH Tijnje, Nederland

Contactgegevens:

+31 6 81 53 81 82
info@praktijkfjoer.com
https://www.praktijkfjoer.com

Introductie

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen, hun verhalen en gevoelens. Ik heb ruim 25 jaar gewerkt als verslavingsarts in een verslavingszorginstelling in het noorden van het land. Met de studie humanistiek aan de UVH in Utrecht daarbij, kreeg ik gereedschap in handen om het met mensen ook te hebben over het verhaal achter hun verslaving en kon ik ze helpen zichzelf beter te begrijpen. En de laatste 10 jaar met PRI als de slagroom op de taart, kunnen mensen (mits ze al of nog een zekere mate van controle hebben over hun gebruik of verslavende handelingen) in mijn praktijk terecht om te  leren waar hun destructieve patronen een reactie op zijn, hoe ze zelf die patronen kunnen doorbreken en echt vrij kunnen leven! 

Een andere belangrijke groep cliënten in mijn praktijk zijn hulpverleners. Omdat ik weet hoe lastig het kan zijn hulp te vragen en te vinden als je zelf meestal de helper bent.

Maar natuurlijk ben je ook met andere hulpvragen welkom: angsten, somberheid, onbegrepen lichamelijke klachten, relatieproblemen….

Ik ben getrouwd en moeder van 3 fantastische pubers. Ik zit in de PRI-onderzoeksgroep en therapie bij mij kan ook in het Fries.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.