Emma Vermaat

Jesse Owenshof 26, Amsterdam, Nederland

Contactgegevens:

0640724728
info@emmavermaat.nl
emmavermaat.nl

Introductie

Mijn naam is Emma Vermaat, het is mijn grootste passie om mensen te helpen hun problemen bij de wortel aan te pakken. Zo ontzettend veel mensen kampen met angsten, somberheidsgevoelens, burn-out, noem het maar op. Ik ken dit uit eigen ervaring, die interne struggle, die zware gevoelens en niet weten hoe hieruit te komen. Maar heb óók mogen ervaren hoe ik deze gevoelens fundamenteel achter mij kan laten. PRI heeft mijn leven voorgoed veranderd, en dit gun ik iedereen! Met veel plezier geef ik daarom als PRI therapeut i.o. begeleiding en behandeling in mijn praktijk in Amsterdam Noord. 

Ik heb een achtergrond als social worker en GGZ-agoog. Ik heb veel ervaring opgedaan in de zorg, GGZ en de (gesloten) klinische psychiatrie. Zo heb ik met kinderen, jongeren en gezinnen met multi-problematiek gewerkt en heb ik brede ervaring in het werken met jongeren met ernstige anorexia nervosa binnen hun systeem.

Ik kan mij goed verplaatsen injongvolwassenen die last hebben van bijvoorbeeld angsten, gevoelens van somberheid, piekeren, boosheid, of behoefte hebben aan persoonlijke groei. Hier werk ik dan ook graag mee. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Samen kunnen we werken aan een positieve verandering in jouw leven. 

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.