Dorien Witte | Amsterdam

Vossiusstraat 50HS, 1071 AK Amsterdam, Nederland

Contactgegevens:

0624096025
welkom@witteuil.nl

Introductie

Eigenlijk zou iedereen PRI moeten kennen“.

Een zin die ik van veel van mijn cliënten hoor en waarmee ik het roerend mee ben!

PRI is voor mij zo krachtig omdat het niet alleen inzicht & handvatten geeft om lichter te leven, maar ook de wortel van ons lijden aanpakt. In het bedrijfsleven wordt om flow te bereiken gewerkt met de Lean-methode: oordeelvrij kijken, de bronoorzaak aanpakken en stap voor stap blijven verbeteren. Ik zie PRI als de Lean-aanpak onder de therapieën.

Wat PRI mij heeft opgeleverd, is dat ik het werken met groepen leuk ben gaan vinden in plaats van eng. Hierdoor kan ik gedrag veel beter spiegelen. Ook is mijn migraine bijna verdwenen en heb ik minder pijn in mijn lijf. Verder snap ik eindelijk waardoor ik me in relatie tot anderen vaak klein maak en hard ga werken en kan ik dit omkeren. Dat scheelt zóveel energie!

Je bent bij mij aan het goede adres wanneer je op één of andere manier psychisch lijden ervaart. Voel je je gedeprimeerd of uitgeput? Ervaar je steeds conflicten thuis of op werk? Of kom je maar niet tot het realiseren van je plannen?

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als coach. Cliënten noemen mijn werkwijze gelijkwaardig, verfrissend & praktisch. Leer jij PRI ook kennen? Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.