Corrie Ligteringen | Eindhoven

Edisonstraat 9, 5621 HJ Eindhoven, Nederland

Contactgegevens:

06 – 54 62 28 66
cligteringen@gmail.com
https://www.affectpri.nl

Introductie

Ik ben Corrie Ligteringen en ik wil je helpen om weer grip te krijgen op wat je voelt en denkt. Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om de stap te zetten, hulp te vragen en te vinden.

Oude vertrouwde gewoontes en gevoelens komen toch weer terug. Maar niet met PRI. Je gaat de verandering ook echt voelen.

Door te luisteren en samen te onderzoeken hoe het voor jou is, door hiermee concreet aan de slag te gaan, ga je weer voelen wat je echt wilt. PRI is een aktieve methode, we gaan echt samen aan het werk.

Als verpleegkundige, haptonomisch coach en sportmasseur weet ik hoe belangrijk goed luisteren, vertrouwen en een positieve aanpak is. Je bent namelijk meer dan je probleem.

Je kunt bij mij terecht in Aarle- Rixtel en in Eindhoven. Voor klachten van stress, angst, rouw en verlies verwerking, verslaving, onbegrepen lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld aanhoudende rug, schouderklachten of hoofdpijn.

Maar ook bij bewustwording en onzekerheden over kinderen, familie en werk.

Neem vrijblijvend even contact op kennis te maken.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.