Astrid Engel

De Biestermannen 12, 5591 NH Heeze, Nederland

Contactgegevens:

info@astridengel.nl

Introductie

Al ruim 20 jaar begeleid ik, als professioneel hulpverlener, mensen bij het omgaan met vragen en problemen die zij tegen komen in hun leven. Mensen in contact brengen met hun eigen kracht heeft daarbij altijd centraal gestaan.

En dat is geen toeval, want in contact komen en blijven met mijn eigen kracht is ook voor mij een zoektocht geweest, waarin ik me steeds verder blijf ontwikkelen. In deze zoektocht heb ik zelf het meest baat gehad bij PRI. Door PRI dagelijks toe te passen in mijn leven, merk ik steeds meer hoe fijn het is echt mezelf te zijn en dat dit eigenlijk de enige manier is om er écht te zijn, écht te leven. En dat geeft een groot gevoel van vrijheid.

Vanuit dit enthousiasme ben ik begin 2015 gestart met de opleiding tot PRI therapeut. Inmiddels heb ik de opleiding afgerond en werk ik in mijn praktijk als gecertificeerd PRI therapeut. Ik ben onderdeel van het PRI Anorexia Expertiseteam, wat betekent dat ik me heb gespecialiseerd in het werken met mensen die lijden aan Anorexia Nervosa (of een ander eetprobleem). 

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Ja

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.