Arlette Laponder

Gandhiweg 87, 2807 RD Gouda, Nederland

Contactgegevens:

info@you-exist.nl

Introductie

Mijn naam is Arlette Laponder en ik werk als vrijgevestigd therapeut, coach en ervaringsspecialist in mijn praktijk You-exist in Gouda. Afgestudeerd in Sociaal Pedagogische Hulpverlening, geregistreerd GGZ Agoog en werkend met het gedachtengoed van PRI. Tevens ben ik moeder van twee kinderen.

You-exist is Presentie! Na jaren werkzaam te zijn geweest in een grote zorginstelling heb ik ervaren dat mijn kracht vooral ligt in individuele begeleiding. Vanuit professionele en belevingsgerichte zorg wil ik er met kennis, respect en wederzijds vertrouwen zijn voor en mèt jou. Bij het starten van mijn eigen praktijk was ik tevens nog werkzaam als therapeut en ervaringsprofessional bij een vooraanstaand centrum voor mensen met eetproblematiek, waar ik jaren met plezier heb gewerkt. Als vrijgevestigd therapeut en coach geeft mijn werk mij veel voldoening en waardering.

Niet de hulp of het behandelaanbod staat centraal. Ondersteuning is alleen van betekenis als deze aansluit op jouw persoonlijke behoefte en beleving. Geen symptoombestrijding, maar een integrale aanpak van de problematiek. Inzicht in jouzelf geeft overzicht en dat overzicht geeft jou uitzicht en veerkracht, met als resultaat: gekend, erkend en gewaardeerd worden om wie je bent.

Mijn eigen reis naar herstel is als een bedevaartstocht geweest naar de kracht en de betekenis die ik in mijzelf heb ervaren. 

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Ja

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.