Anniek Vleugel | Heemskerk

Lijnbaan 89, 1969 ND Heemskerk, Nederland

06 49 49 48 50
anniek@anniekvleugel.nl

Introductie

Mijn naam is Anniek Vleugel. Ik heb in mijn leven veel ‘mensenwerk’ gedaan, als coach, leidinggevende, adviseur en procesbegeleider. In 2010 las ik ‘De herontdekking van het ware zelf’ en het greep me gelijk. Ik wist: hier wil ik verder mee, dit klopt. Ik leed aan wat tegenwoordig een ‘imposter-syndrome’ heet en ik had last van codependency. Met dit boek viel alles voor mij op zijn plek. Sinds 2016 werk ik als therapeut.

Wat me aanspreekt in PRI is vooral de eenvoud en tegelijkertijd de diepgang. Het is gericht op het hier en nu en heel concreet. Waardoor je op het oog ingewikkelde problemen en gevoelens tot de kern terug kunt brengen. Als je ziet wat er bij jezelf gebeurt, waar het begint, wat er geraakt wordt en waar dat hoort kun je jezelf bevrijden van emoties die je anders zouden overspoelen. En dan kom je bij jezelf uit. Voor mijzelf werkt het elke dag nog zo. Ik vind het nog altijd verbazingwekkend hoe doeltreffend PRI werkt.  

Mijn hart gaat speciaal uit naar mensen die lijden aan een laag zelfbeeld en angst en mensen die voelen dat ze van anderen afhankelijk zijn. Als jij diep van binnen voelt dat je niks waard bent, maar dat goed kan verbloemen, als je bang bent dat mensen erachter komen hoe het eigenlijk zit: het kan echt anders, je kunt je hiervan bevrijden. Zo ook als je je heel onzeker voelt, en afhankelijk van anderen, bijvoorbeeld van je partner.     

Heb je een vraag? Neem gerust even contact op.

Praktische informatie

Lid Anorexia Expert Team

Ja

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Ja

Wachttijd

geen

Talen

Nl, En

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.