Anne
de
Bruin
  • PRI Therapeut In opleiding

Praktijk adres:

Soestdijkseweg Zuid 257
3721 AE
Bilthoven

Contactgegevens:

06 - 43 18 15 90
am.debruin@outlook.com

Introductie

Psychologie heeft mij altijd gefascineerd: Waarom doen we wat we doen, ook als dat niet goed voor ons is? En waar komen negatieve gevoelens en gedachten vandaan? Ik heb veel geworsteld met het aangaan van sociale contacten. Hoewel ik van de buitenkant gezien alles voor elkaar leek te hebben, voelde ik me van binnen altijd klein. Ik hield mezelf passief en afhankelijk omdat ik niet op eigen benen durfde te gaan staan. Als ik maar netjes binnen de lijntjes kleur, kan ik niemand tot last zijn. Toch? Met behulp van PRI kan ik deze overtuiging loslaten. Waar ik eerst geneigd was mijzelf af te zonderen en mijn dromen weg te maken, ben ik nu nieuwsgierig, ambitieus en neem ik het heft in eigen hand. Wat een bevrijding! 

Wil jij ook graag meer van jezelf laten zien, de wereld instappen en je dromen nastreven? Kamp je met psychische klachten of loop je vast in bepaalde patronen? Je bent van harte welkom om je bij mij aan te melden.

Ik ben NIP-psycholoog en tevens werkzaam in de verslavingszorg. In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat we samenwerken: ik ben professional in de PRI-methode, jij bent expert over jezelf. In een veilige omgeving help ik jou de regie over je eigen leven terug te krijgen.

Praktische informatie

Lid Anorexia Expert Team

nee

Relatie Therapeut

nee

Vergoeding

nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.