Anina Mulder | Amsterdam

Contactweg 145, 1014 BJ Amsterdam, Nederland

Contactgegevens:

contact@aninamulder.nl
https://www.aninamulder.nl

Introductie

‘’Leef een gelukkig leven, ook al lijkt dat nu onmogelijk’’

Jij staat aan de start van studie of werk of je bent ergens halverwege. Wat je daarbij tegenkomt blokkeert je op één of andere manier. Misschien heb je last van angsten, voel je je somber, lusteloos of zit je vol twijfels over welke stappen je wilt maken.

Ik, Anina Mulder, heb ook veel geworsteld in mijn leven. Ik had met name veel last van angsten, een lage zelfwaardering en depressieve gevoelens. Om hier van af te komen heb ik vele vormen van therapie, yoga en mindfulness geprobeerd, maar ik bleef last houden van nare gevoelens. Totdat ik in aanraking kwam met PRI. Dat heeft mijn leven veranderd! Ik leerde inzien dat mijn angsten en somberte niet in het heden thuis horen. Door PRI ontdekte ik dat het afweermechanimen waren om oude pijn niet te voelen. Deze afweermechanismen heb ik leren omkeren, waardoor ik nu mijn leven ten volle kan leven. Dit gun ik iedereen!

Wil jij ook geholpen worden om van je angst, somberheid, eenzaamheid en aanpassing af te komen? Dan ben je van harte welkom!

Mijn uitgangspunt in de begeleiding is dat de ander zich op zijn gemak voelt. Ik creëer een veilige omgeving, waarin de ander vrij is om uit zijn of haar comfortzone te gaan en het zelfinzicht te verhogen. Kernwaarden in mijn begeleiding zijn liefde, verbinding en veiligheid. Hierbij nodig ik je uit om d.m.v. zelfobservatie bij jezelf naar binnen te gaan om daar je ware zelf te ontmoeten.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Ja

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.