Alice Schots | Vreeland

Boterweg 4, 3633 ER Vreeland, Nederland

Contactgegevens:

06 – 24932001
aliceschots@hotmail.com
https://

Introductie

Dat het leven licht in plaats van zwaar kan aanvoelen leerde ik door Past Reality Integration.

Tijdens mijn werk als advocaat ontdekte ik dat ik het liefst constructief en probleemoplossend bezig ben. Vervolgens heb ik lange tijd als thuizenmaker gewerkt. Huizen en werkruimtes ontwerpen waar mensen zich prettig in voelen en zo beter gaan functioneren.  Dat was boeiend en ging heel goed, maar er ontbrak nog een schakel dat voelde ik. Door persoonlijke omstandigheden wilde ik meer weten over mijn voortdurende unheimische gevoel, over dingen waar ik keer op keer tegenaan liep. PRI kwam op mijn pad. Ingeborg Bosch kwam op mijn pad. En dat heeft mijn leven, mijn relaties met mensen en de relatie met mijn kinderen onbeschrijflijk veranderd en verbeterd. Van alleen voelen naar verbonden zijn. Nu weet en voel ik, dat het ultieme thuisgevoel in jezelf zit.  Als je je goed en vrij voelt, zelfs al zijn je omstandigheden soms minder makkelijk, is het leven verrassend onbelast. Van zwaarte en overleven naar vrij en licht leven. Wat een cadeau!

Met hart en ziel begeleid ik je bij jouw persoonlijke proces. Neem gerust contact met mij op voor een telefonische kennismaking. Je bent van harte welkom.

Praktische informatie

Status Therapeut

Lid Anorexia Expert Team

Nee

Relatie Therapeut

Nee

Vergoeding

Nee

Wachttijd

geen

Talen

Nl

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.