Practice address:

Contact details:

Introduction

Wanneer relaties moeizaam zijn en/of het werk ook zo zijn uitdagingen kent kan het leven zwaar aanvoelen. Angst, somberheid en twijfels kunnen je dan in de greep houden waardoor je het gevoel krijgt stil te staan en geen stap verder te komen.

Mijn ervaringen met een partner met autisme, adoptie, een scheiding en het vinden van werk met voldoening, brachten me op het pad van zelfonderzoek en bewustzijnsontwikkeling. Ik wilde weten ‘hoe het zat’ met die emoties die me zo van mijn pad brachten en mijn leven beheersten en hoe ik daarvan af kon komen naar een leven met meer innerlijke rust, voldoening en vrijheid.

Past Realitiy Integration is de sleutel naar bewustzijn op negatieve patronen en destructieve emoties én leerde me de weg om dat tij te keren. Een wereld van verschil op alle terreinen in mijn leven. Het geeft me antwoorden hoe in verbinding te blijven met de vader van mijn kinderen, een moeder te kunnen zijn voor mijn kinderen zonder mezelf tekort te doen of om tot mijn recht te komen in werk, zonder angst of frustratie.

Practical information

Member Anorexia Expert Team

Relationship Therapist

Compensation

Waiting list

Languages

By contacting a PRI therapist through this PRI website, you have the guarantee that you have chosen an officially trained PRI therapist (i.o., basic or certified). All therapists are also affiliated with the PRI professional organization. A therapist who calls himself a PRI therapist but does not appear on this PRI website is therefore not a PRI therapist.