Practice address:

Contact details:

Introduction

Met PRI zie ik bijna elke keer weer dat het gaat stromen in het leven van degene die de PRI instrumenten toepast. Het hart gaat open en mensen komen dichter bij zichzelf en degenen die belangrijk voor hen zijn. Dat is prachtig en leerzaam om te zien en mee te maken, ook als therapeut. Samen een inspirerend en effectief pad lopen, dat is volgens mij de bedoeling! 

Ik heb jarenlang in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt en heb cliënten en medewerkers begeleid op allerlei gebieden: angsten, depressie, boosheid, conflicten enzovoort. 

Persoonlijk heb ik, onder meer, een ontwikkelingsproces meegemaakt als het gaat om het moederschap, (over)spanningsklachten/burn-out en relatieproblemen. Met als groeiend resultaat dat mijn leven, met de mensen om me heen, liefdevoller is geworden terwijl ik meer en meer in mijn kracht sta. Echt heel fijn..

Voel je van harte welkom in mijn praktijk om samen te kijken of en hoe ik je kan helpen!

Practical information

Member Anorexia Expert Team

Relationship Therapist

Compensation

Waiting list

Languages

By contacting a PRI therapist through this PRI website, you have the guarantee that you have chosen an officially trained PRI therapist (i.o., basic or certified). All therapists are also affiliated with the PRI professional organization. A therapist who calls himself a PRI therapist but does not appear on this PRI website is therefore not a PRI therapist.