Suzanne Kuipers | Wierden

Appelhofstraat 23a, 7641 CA Wierden, Nederland

Contactgegevens:

+31 (0)6 20 83 22 31
info@suzannekuipers.nl

Introductie

Met PRI zie ik bijna elke keer weer dat het gaat stromen in het leven van degene die de PRI instrumenten toepast. Het hart gaat open en mensen komen dichter bij zichzelf en degenen die belangrijk voor hen zijn. Dat is prachtig en leerzaam om te zien en mee te maken, ook als therapeut. Samen een inspirerend en effectief pad lopen, dat is volgens mij de bedoeling! 

Ik heb jarenlang in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt en heb cliënten en medewerkers begeleid op allerlei gebieden: angsten, depressie, boosheid, conflicten enzovoort. 

Persoonlijk heb ik, onder meer, een ontwikkelingsproces meegemaakt als het gaat om het moederschap, (over)spanningsklachten/burn-out en relatieproblemen. Met als groeiend resultaat dat mijn leven, met de mensen om me heen, liefdevoller is geworden terwijl ik meer en meer in mijn kracht sta. Echt heel fijn..

Voel je van harte welkom in mijn praktijk om samen te kijken of en hoe ik je kan helpen!

Praktische informatie

Member Anorexia Expert Team

Lid Anorexia Expert Team

No

Relatie Therapeut

Yes

Reimbursement

Yes

Waiting time

no

Languages

Nl, And

Door een PRI-therapeut te contacteren via deze PRI-website heeft u de garantie dat u gekozen hebt voor een officiëel opgeleide PRI-therapeut (i.o., basis of gecertificeerd). Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij de PRI-beroepsorganisatie. Een therapeut die zich PRI-therapeut noemt maar niet voorkomt op deze PRI website is dus géén PRI-therapeut.