Practice address:

Contact details:

Introduction

Mijn naam is Pepijn. Inmiddels heb ik een therapie praktijk in de Elst. Mijn loopbaan is echter gestart in het bedrijfsleven. Eerst als adviseur en manager, later als zelfstandig trainer/begeleider in communicatie en gedragsverandering.

In mijn vak als trainer heb ik vele methodes, modellen en stromingen ervaren. Ondanks de nodige stappen in reflectie en zelfbewustzijn ervaarde ik bij mijzelf in de weg zittende patronen die zich maar bleven herhalen. Het mogen krijgen van twee prachtige kinderen heeft me de noodzaak en spiegel gegeven om deze te onderzoeken. Dat was voor mij de aanleiding een PRI-traject te starten. Via mijn klachten kreeg ik eindelijk zicht op de oorzaak ervan. En naast inzicht, ook handelingsperspectief om er in de toekomst vrij van te blijven. Ik heb er nog dagelijks profijt van en ben er enorm dankbaar voor!

Persoonlijk en professioneel heb ik gewerkt met thema’s als somberheid, boosheid, verslaving en problemen die zich in relatie met anderen kunnen voordoen. Vanuit deze ervaring sta ik graag naast je op je weg om hier vrij van te komen.
Wees dan ook van harte welkom in mijn praktijk. Een plek waar we samen onderzoeken hoe jij je leven vrij en authentiek kunt leven.

Practical information

Member Anorexia Expert Team

Relationship Therapist

Compensation

Waiting list

Languages

By contacting a PRI therapist through this PRI website, you have the guarantee that you have chosen an officially trained PRI therapist (i.o., basic or certified). All therapists are also affiliated with the PRI professional organization. A therapist who calls himself a PRI therapist but does not appear on this PRI website is therefore not a PRI therapist.