Practice address:

Contact details:

Introduction

Mijn naam is Linda Jonkers.

In 2020 kwam ik in een persoonlijke crisis terecht, ik heb deze crisis als een kans gezien. Een kans om meer inzicht te krijgen in mijn problemen. Zo kwam ik bij PRI uit. Dat voelde als een warm bad, alles viel op zijn plek, hoe mijn verleden een hele grote rol speelde in het heden. Mijn leven leidde ik vooral kijkend door de gekleurde bril van mijn verleden.

Mijn missie is voor (onze) kinderen een zo een onbelastbaar leven te kunnen bieden, ze leiden naar volwassenheid vanuit hun pure IK. Doordat ik zelf PRI heb geleerd geef ik mijn verleden niet door aan mijn kinderen en zijn ze minder belast. Mijn affiniteit ligt dan ook bij jonge ouders/verzorgers.

In mijn werk als therapeut wil ik graag naast jou staan zodat we gelijkwaardig zijn. Alle antwoorden zitten in jou zelf en ik ga samen met jou op onderzoek uit om die antwoorden te  vinden. Mijn gevoel is leidend in het proces, andere sleutelwoorden zijn empathie, compassie en verbinding.

Practical information

Member Anorexia Expert Team

Relationship Therapist

Compensation

Waiting list

Languages

By contacting a PRI therapist through this PRI website, you have the guarantee that you have chosen an officially trained PRI therapist (i.o., basic or certified). All therapists are also affiliated with the PRI professional organization. A therapist who calls himself a PRI therapist but does not appear on this PRI website is therefore not a PRI therapist.