Janneke
Broeders
  • PRI Therapist In Training

Practice address:

Standerdmolen 10B
3995 AA
Houten

Contact details:

06 - 18 14 39 08
janneke.informatie@gmail.com

Introduction

Ik ben Janneke Broeders, eerder werkzaam als psycholoog binnen de reguliere GGZ en momenteel in mijn eigen praktijk als PRI-therapeute in opleiding. Heb je last van somberheid, onzekerheid of angst? Ervaar je uitstelgedrag, perfectionisme, eetproblemen of weerzin rondom werk of relaties? Ik help je hier graag bij!

Als hulpverlener spreekt PRI mij aan omdat dit model concreet is, duidelijk en tegelijkertijd diepgaand. Het is het meest complete model wat ik ben tegengekomen binnen de verschillende psychologische stromingen en therapieën. Het geeft de cliënt een instrument in handen, waardoor er geen afhankelijkheid ontstaat van de therapeute, maar iemand autonomie en regie krijgt in zijn eigen leven. Mijn persoonlijke verbinding met PRI is ontstaan nadat deze methode mij heeft geholpen om mijn anorexia te overwinnen. Toen ik 17 jaar was ontwikkelde ik anorexia en ik heb het enorme geluk gehad dat ik direct met PRI in aanraking kwam, waardoor ik met deze methode 100% heb kunnen herstellen. Niet 50% of 70%, maar 100%! Ik ben het levende voorbeeld dat herstellen echt kan. Er is hoop!

Mijn wens ontstond om meiden met anorexia te ondersteunen, om hen diepgaander dan alleen op symptoomniveau te helpen en hen te laten begrijpen waar deze manier van coping hen tegen beschermt. Ik ben werkzaam in PRI Anorexia expertiseteam, waarin we zowel jongeren als volwassenen helpen om eetproblemen los te laten en weer ten volle in het normale leven te gaan staan.

Practical information

Member Anorexia Expert Team

ja

Relationship Therapist

nee

Compensation

nee

Waiting list

geen

Languages

Nl
By contacting a PRI therapist through this PRI website, you have the guarantee that you have chosen an officially trained PRI therapist (i.o., basic or certified). All therapists are also affiliated with the PRI professional organization. A therapist who calls himself a PRI therapist but does not appear on this PRI website is therefore not a PRI therapist.