Practice address:

Contact details:

Introduction

Psychologie heeft mij altijd gefascineerd: Waarom doen we wat we doen, ook als dat niet goed voor ons is? En waar komen negatieve gevoelens en gedachten vandaan? Ik heb veel geworsteld met het aangaan van sociale contacten. Hoewel ik van de buitenkant gezien alles voor elkaar leek te hebben, voelde ik me van binnen altijd klein. Ik hield mezelf passief en afhankelijk omdat ik niet op eigen benen durfde te gaan staan. Als ik maar netjes binnen de lijntjes kleur, kan ik niemand tot last zijn. Toch? Met behulp van PRI kan ik deze overtuiging loslaten. Waar ik eerst geneigd was mijzelf af te zonderen en mijn dromen weg te maken, ben ik nu nieuwsgierig, ambitieus en neem ik het heft in eigen hand. Wat een bevrijding! 

Wil jij ook graag meer van jezelf laten zien, de wereld instappen en je dromen nastreven? Kamp je met psychische klachten of loop je vast in bepaalde patronen? Je bent van harte welkom om je bij mij aan te melden.

Ik ben NIP-psycholoog en tevens werkzaam in de verslavingszorg. In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat we samenwerken: ik ben professional in de PRI-methode, jij bent expert over jezelf. In een veilige omgeving help ik jou de regie over je eigen leven terug te krijgen.

Practical information

Member Anorexia Expert Team

Relationship Therapist

Compensation

Waiting list

Languages

By contacting a PRI therapist through this PRI website, you have the guarantee that you have chosen an officially trained PRI therapist (i.o., basic or certified). All therapists are also affiliated with the PRI professional organization. A therapist who calls himself a PRI therapist but does not appear on this PRI website is therefore not a PRI therapist.